Veelgestelde vragen

Hoe kan ik aanvullingen, opmerkingen en/of wijzigingen doorgegeven?

Heeft u aanvullingen en / of wijzigingen in de door Schaatshistorie.nl geboden informatie? Wij horen het graag! Ook foto’s en / of ander beeldmateriaal zijn van harte welkom.

Uw inzendingen mogen rekenen op een gedegen beoordeling door de redactie die u per e-mail zal berichten of uw artikel, wijziging of aanvulling geplaatst zal worden op Schaatshistorie.nl

Alle foto’s en beeldmateriaal zullen met bronvermelding en copyright vermeld worden.

Voor het doorgeven van aanvullingen en/of wijzigingen vragen wij u ons reactieformulier te gebruiken. Een button naar deze pagina treft u overigens ook aan onderaan vrijwel elke pagina op Schaatshistorie.nl

Ik wil een technische fout of bug in de site melden. Waar kan ik dat doen?

Werkt de website ergens niet goed of geeft een pagina een foutmelding?

Mogelijk is de pagina verwijderd, verplaatst of staat er een spelfout in uw zoekopdracht. Probeer dan door het ingeven van een trefwoord in de zoekbalk bovenin om alsnog te vinden waar u naar op zoekt bent.

Is het probleem daarna nog niet verholpen? Dan vernemen wij graag een korte omschrijving van het probleem en om welke pagina u et probleem ervaart. Het helpt daarnaast enorm bij het opsporen van het probleem, wanneer u ons ook meldt:

  • het soort apparaat wat u gebruikt heeft ( bijv. iPhone, Samsung Galaxy, iPad, Apple, Windows etc.)
  • welke browser (Internet Explorer, Mozilla,  Firefox, Safari etc.) dit plaatsvindt.
     

U kut ons dit per e-mail doen toekomen op webmaster@schaatshistorie.nl 

Wat zijn de mogelijkheden om Schaatshistorie.nl te ondersteunen?

Bent u enthousiast over Schaatshistorie.nl en de aangeboden informatie en wilt u ons project ondersteunen? Dat kan natuurlijk, en wel op diverse manieren:

  • U kunt voor €30,- per jaar begunstiger (lid) worden van de Stichting De Poolster en als zodanig inhoudelijke bijdragen leveren. U ontvangt dan tevens 3x per jaar ons boeiende magazine Kouwe Drukte boordevol artikelen voor en door de verzamelaars en bent u tevens van harte welkom op onze interessante Voor- en Najaarsbijeenkomsten, waar u kunt kijken, kopen, ruilen en bijpraten met gelijkgestemden! Klik hier voor het aanmeldformulier!
     
  • U wilt het project financieel ondersteunen? Dit is voor het beheer en verdere uitbouw van Schaatshistorie.nl méér dan welkom. Er is namelijk nog heel veel werk te verzetten en met name voor de verdere ontwikkeling van Schaatshistorie.nl leunen wij financieel zwaar op onze huidige sponsors Prins Bernhard Cultuurfonds, Amsterdamsche IJsclub en MediaTrend Publicaties bv.

    Steunt u ons ook? U kunt dit kenbaar maken via ons emailadres van het Secretariaat van Stichting De Poolster (secretariaat@stichtingdepoolster.nl). 

Waar vind ik uitslagen van schaatswedstrijden?

Schaatshistorie bevat (vooralsnog) geen overzicht van wedstrijduitslagen. Voor overzichten van de historie en statistiek van het langebaanschaatsen, kunstrijden, inline-skaten en shorttrack kunt u onder andere terecht op de website van KNSB of de zeer uitgebreide particuliere website www.schaatsstatistieken.nl

Ik ben in bezit van oude schaatsen die ik wil verkopen. Kunt u mij adviseren m.b.t. waarde-taxatie?

Een verzoek daartoe zal worden voorgelegd bij de Veiling Commissie van de Poolster.  Stuurt u foto's van de schaatsen met een omschrijving naar redactie@schaatshistorie.nl. U kunt dan binnen een aantal dagen een waardebepaling ontvangen.

Bovenkant van de pagina